Zombies en el Cañaveral

MOCKUMENTARY, 88 minuts
Director: PABLO SCHEMBRI
Repartiment: Isabel Sarli, Luciano *Saracino, Diego Tlerotola, Roger Koza

SINOPSI

«Zombis en el Cañaveral. El Documental» és un documental sobre la “pel·lícula maleïda del cinema argentí”. 

En 1965, tres anys abans de l’estrena de “La noche de los muertos vivientes”de George A. Romero, i a Tucumán, el director Ofelio Linares Montt va filmar Zombis en el cañaveral, un llargmetratge de terror amb fortes al·legories polítiques.»Zombis en el Canyar. El Documental» és un documental sobre la “pel·lícula maleïda del cinema argentí”.

PABLO SCHEMBRI

Guionista, director i productor de el projecte de llargmetratge «Zombis al Canyar. El Documental «guanyador del ‘5to. Concurs Nacional ‘Raymundo Gleyzer’ regió NOA ‘(2012).
Guió becat per al BoliviaLabs (2016).
Va dirigir diversos curtmetratges, entre ells «L’Home Internet» (2010) guanyador de premis a nivell nacional i internacional i inclòs a la ‘Antologia de Curtmetratges Tucumanos’.
Va escriure, va dirigir i va editar els curtmetratges documentals «Lola Mora. Una i totes les dones de l’
món «(2014) i» Independència. La història de Congrés 1816 «(2015) per al Ministeri d’Educació.
Director i guionista de la sèrie documental de TV de 8 capítols «Nord Secret. Històries i llegendes de el Nord Argentí «(2015).
Col·laborador en el guió de «Una pregària per al diable» projecte guanyador del ‘8vo. Concurs Nacional ‘Raymundo Gleyzer’ Regió NOA ‘(2015).
Guionista de la sèrie de TV de 4 capítols «Kuska Kay» (2015).
Director i guionista de la sèrie documental de TV de 5 capítols «Nord Secret. Històries i llegendes de el Nord Argentí – 2dóna temporada «(2018).
Guionista de el projecte de sèrie web «Joc d’ombres» guanyador de el concurs ‘Desenvolupament i Promoció Internacional de contingut web’ (2016).
Guanyador de beca del «Laboratori de Desenvolupament de Projectes Audiovisuals» amb el projecte de sèrie web «El gat a la caixa» (2017).
Director d’art de la sèrie web «Animals ferits» (2019).

  • JULIOL- NOVEMBRE 2019
  • CATEGORIA: FICCIÓ TERROR
  • GÈNERE: HORROR
  • TEMÀTICA: HUMOR
  • PAÏSOS DE RODATGE: ARGENTINA
  • EDAT RECOMANADA: TOTES LES EDATS
  • ÒPERA PRIMA
ALGUNES FOTOS

ALTRES CURTS I PEL·LÍCULES